Om billigeBoxers.dk

Konceptet www.billigeboxers.dk blev udklækket ude på en balkon, i en lille lejelighed på amager. Det var en varm sommer dag og de unge iværksættere og grundlæggere for Firmaet KCB GROUP S.M.B.A sad og drak en kold sodavand og nød varmen fra solen. Ideén bag var at skabe en webshop der var nem og overskuelig, sådan så at man slap for at navigere rundt i alle mulige mærkelig tabs når man skulle handle sine boksershorts. Dernæst skulle det gerne være BILLIGT! – Der skulle laves en hjemmeside der kunne tilbyde sine kunder det bedste – lækreste og fedeste indenfor billige boxershorts! Hjemmesiden blev lanceret i 2011 og har imellem tiden undergået en masse forandringer, der er blandt andet blevet lavet hele 3 versioner af www.billigeboxers.dk – hvor der hele tiden blev arbejdet på design og optimering af siden, så det blev lækkert, godt og overskueligt at handle sine vanvittigt billige boxershorts.

Hvorfor ikke Mærkevarer

Det ganske rigtig at Björn Borg, JBS og Calvin Klein laver nogle superfede underbukser. Dog så giver vi også slip på de andre små glæder her i livet. Vi må eksempelvis undvære et nyt headset eller en tur i byen med vennerne - hvorfor undvære når du kan få billige og super gode vare som fx. Gomati, Apollo & Frank Fields. Er du da i humøret til at være en big spender så har vi jo også nogle lækreTiger of Sweden boxershorts du kan få til tilbudspriser!

Vidste du i øvrigt at for 300 kr. får du 2 par Bjørn Borg boxershorts, men hele 6 par af vores Apollo boxershorts – UDEN at gå glip af design, kvalitet og pasform! Prøv se vores på vores Infogram hvor vi har taget mærket Apollo boxershorts og Bjørn Borg boxershorts og stillet dem overfor hinanden!

Eller følg med på vores blog (blog forside) hvor vi forklarer om forskellene på boxershorts typer (direkte til blog artiklen) og sidst i artiklen viser 6 forskellige boxershorts mærker på tæt hold og pris forskellen!

Velkommen til BilligeBoxers.dk - Den billigste boxershorts butik på denne side af galaksen!

Vi er nu nået til version 3 – med et opdateret logo, vi har beholdt hvad der virkede fra version 1 & 2 for at give dig kære kunde, det mest effektive system i online handel, et system vi stolt kalder ” 2 click reglen”

Hele vores koncept er jo bygget op omkring billige boxershorts. og så simpelt som det lyder, så simpelt skal det være at handle hos os. Derfor finder du ikke de helt vilde features på shoppen, du finder heller ikke lange loading tider som resultat af overambitiøs programmering. Alt sammen skal være nemt – en filosofi vi har kaldt 2-click reglen. Du skal kunne handle på kun 2 click hvis du ønsker det, derfor så behøver du ikke registrere dig eller udfylde felter for at klikke videre til nye felter, det hele er nemt og godt. Alt sammen så du kan komme tilbage til præcis hvad DU har lyst til at lave!

Velkommen til Billigeboxers.dk! Køb alle de gode boxershorts til priser og vi har endda dag til dag levering. Hurtigt leveing og billige boxershorts! Sådan skal det være!